^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Februar 2017

Oblačenje in slačenje (»Čebelice«)

Predvsem deklice smo uživale in oblačile deklice in dečke na podlagi. Važno je zaporedje… najprej žabice in majica, nato hlače, pa smučarske,… še zimska jakna in kapa, škornji ter rokavice, pa smo nared…

 

Ples snežink (»Čebelice«)

Uživali smo v plesanju in uprizarjanju padanja snežink. Pa kako lepe kostume imamo…

Ko smo snežinke padle na tla, nas je rahlo prekrila snežna odeja. Pihal je tudi enkrat rahel, spet drugič pa močan veter… Joj kako smo uživali!!

 

Predstava Sneguljčica in sedem palčkov

Z veseljem smo se odzvali povabilu Vrtca pri OŠ Žiri na ogled predstave Sneguljčica in sedem palčkov v kinodvorani Žiri.

 

Predstava Teatra za vse

V petek 3.2., so otroci  radovedno prisluhnili vsebini predstave Vrana in glasba in v njej tudi sodelovali. Glasbenik jim je predstavil svoje glasbilo in  povezoval vsebino predstave. Vrana se je otrokom prikupila s svojo izvirnostjo in pošteno so se nasmejali.

 

Ogled dramatizacije Dobri snežak

Otroci starejše skupine smo povabili prijatelje iz skupine Čebelice na ogled dramatizacije Dobri snežak in z veseljem so se odzvali. Lepo so gledali in nas na koncu nagradili z aplavzom.

 

Srečanje s starimi starši

V četrtek, 23. 2. 2017 smo v igralnico Zajčkov dobili obisk. V vrtec so prišli stari starši. Otroci so jim najprej zaigrali predstavo Dobri snežak. Stari starši so jih nagradili z bučnim aplavzom.   Zaupali so nam tudi nekaj zgodb o preživljanju zimskega časa včasih in skupaj smo zapeli pesem Mi se imamo radi.  Sledilo je prijetno druženje in pogovor ob čaju in suhem sadju. Skupaj smo preživeli čudovito dopoldne. Stari starši pa so nam dejali, da komaj čakajo, da jih spet povabimo.