^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Sveta Družina

27.12.2015

Danes je nedelja Svete Družine, goduje sv. Janez, apostol in evangelist. V ponedeljek se bomo spomnili nedolžnih otrok-mučencev, v četrtek bo zadnji dan starega leta, ko se bomo zahvalili za Božji blagoslov in njegovo varstvo ter hkrati prosili za milosti in srečo v novem letu. V petek bo prvi dan novega leta, spomnili se bomo Marije, Božje Matere. Prosili bomo tudi za mir, saj je 1.1. dan miru. V soboto bo godoval sv. Bazilij Veliki, škof in cerkveni učitelj, naslednja nedelja bo 2. nedelja po božiču. 1.1. in 2.1. bosta prvi petek in prva sobota. Obhajanje je izjemoma prestavljeno na drugi petek v mesecu, 8.1.;

Naslednjo nedeljo se bo ob 19.00 v župnišču začel predzakonski tečaj. Vse pare, ki se ga imajo namen udeležiti, prosim, da pridejo omenjeni dan pet minut pred začetkom pred župnišče.

Lepo ste povabljeni k nakupu knjig z religiozno vsebino avtorja Milana Vinčeca: Marijine božje poti na Slovenskem; Mir in dobro-po poti sv. Frančiška; Camino-pot sv. Jakoba; Vodnik romanja v Kompostelo. Cena posamezne knjige oz. vodnika je 15 evrov. Knjige boste lahko kupili po maši pod korom.

Po sveti maši lahko v župnišču naročate svete maše za mesec februar 2016.

Na oglasni deski je še nekaj drugih vabil, ki si jih lahko preberete.