^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

2. nedelja po Božiču

3.1.2016

Danes je 2. nedelja po božiču, v sredo bo praznik Gospodovega razglašenja – sv. treh kraljev, v četrtek bo godoval sv. Rajmund Penjafortski, duhovnik, naslednja nedelja bo nedelja Jezusovega krsta.

Danes se bo ob 19.00 v župnišču začel predzakonski tečaj. Vse pare, ki se ga imajo namen udeležiti, prosim, da pridejo pet minut pred začetkom pred župnišče.

V tem tednu verouka še ne bo. Vse veroukarje pa lepo vabim k sveti maši na praznik Gospodovega razglašenja. Takrat naj prinesejo tudi škatlice z denarjem za adventno akcijo. Spodbuda zanjo je bila predstavljena med drugim tudi v adventnem koledarju. Takrat bodo tudi udeleženci trikraljevske akcije pred oltar simbolično prinesli darila, ki so jih prejeli na obiskih po hišah in še enkrat sporočili višino zbranih sredstev.

V ponedeljek bo ob 18.45 srečanje redakcije Glasa Sv. Martina, ob 19.45 bo imela srečanje Misijonska skupina, ob 20.45 pa bo še srečanje ŽPS-ja.

V ponedeljek bomo opravili sveto mašo tudi za + Rafaelo Kavčič ob 7. dnevu, v sredo pa tudi za + Ano Polanc ob 30. dnevu.

V torek bo ob 17.00 v župnišču srečanje 3 – 6 letnih otrok.

V sredo ste lepo povabljeni k češčenju Najsvetejšega uro pred sveto mašo.

V petek bova z g. Jakobom obhajala bolnike in starejše.

Po sveti maši še vedno lahko v župnišču naročate svete maše za mesec februar 2016.

Na oglasni deski je še nekaj drugih vabil, ki si jih lahko preberete.