^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

2. velikonočna, bela nedelja božjega usmiljenja

3.4.2016

Danes je 2. velikonočna-bela-nedelja božjega usmiljenja. V ponedeljek bo godoval sv. Izidor Seviljski, škof, v torek sv. Vincencij Ferrer, duhovnik, v sredo sv. Peter Veronski, dominikanec, v četrtek sv. Janez Krstnik de la Salle, redovni ustanovitelj, v petek sveta Maksim in Timotej, mučenca, v soboto sv. Maksim Aleksandrijski, škof, naslednja nedelja bo 3. velikonočna.

V prihajajočem tednu ne bo veroučnih ur.

V ponedeljek bo ob 19.45 srečanje Misijonske skupine. Ta dan bomo opravili sveto mašo tudi za + Marka Burnika ob 30. dnevu.

V torek bo ob 17.00 srečanje 3-6 letnih otrok, ob 20.00 pa srečanje ŽPS-ja.

V sredo bomo sveto mašo opravili tudi za + Martino Gregorač za namen 7. dneva.

V soboto odhajamo na župnijsko romanje. Odhod bo ob 6.00 izpred župnišča. Prosim, da danes po mašah poravnate stroške in hkrati sporočite, kateri meni boste jedli za kosilo.

V soboto bo zaradi odsotnosti domačih duhovnikov sveta maša v Žireh izjemoma ob 9.00, da bo glede na ostale svoje obveznosti lahko maševal župnik Gregor Luštrek iz Gorenje vasi.

Po sveti maši lahko v župnišču še naročate svete maše za meseca julij in avgust.

V dekaniji Škofja Loka želimo oblikovati skupino za razvezane v Cerkvi. Prvi srečanje bo v petek, 15. aprila, ob 19.30 v župnišču na Suhi.

Svojci + Martine Gregorač so ob pogrebu namenili za cerkev na Ledinici 300 eurov. Sorodniki, sosedje in prijatelji + Martine pa so naročili 5 svetih maš za pokoj njene duše. Bog povrni.