^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

6. velikonočna nedelja

1.5.2016

Danes je 6. velikonočna nedelja, tudi nedelja turizma. V ponedeljek bo godoval sv. Atanazij, škof in cerkveni učitelj, v torek sveta Filip in Jakob, apostola, v sredo sv. Florijan, mučenec, v četrtek bo praznik Gospodovega vnebohoda, v petek bo godoval sv. Dominik Savio, dijak in zavetnik ministrantov, v soboto sv. Gizela, opatinja, naslednja nedelja bo 7. velikonočna, tudi nedelja sredstev družbenega obveščanja.

Šmarnična pobožnost bo danes ob 15.00 pri križu na Goropekah.

V ponedeljek, torek in sredo bodo prošnji dnevi. Ure in lokacije svetih maš si lahko pogledate v razporedu maš za mesec maj.

V torek bo ob 17.00 v župnišču tudi srečanje 3-6 letnih otrok.

V sredo bo poleg svete maše na Ledinici tudi gasilska procesija.

V ponedeljek in torek bodo šmarnice brez maše ob 18.00 v župnijski cerkvi, v sredo pa ob 17.00 prav tako v župnijski cerkvi.

V sredo ste lepo povabljeni k molitvi pred Najsvetejšim v cerkev na Ledinici ob 17.30.

V četrtek bomo opravili sveto mašo tudi za + Ljudmilo Lazar ob 30. dnevu.

V petek je prvi petek, v soboto prva sobota. V petek bova z gospodom Jakobom obhajala bolnike in starejše.

Naslednjo nedeljo so k sveti maši ob 9.00 lepo povabljeni starejši. Med mašo bodo tisti, ki bodo želeli, lahko prejeli bolniško maziljenje. Po sveti maši pa lepo vabimo k druženju v župnišče. Pridne gospodinje lepo vabimo, naj prinesejo sladke dobrote za praznovanje. Glede dostave naj se pogovorijo z gospo Anico Kumer. Lepo prosimo, da starejšim omogočite take vrste druženje.

Naslednjo nedeljo bodo šmarnice ob 15.00 pri križu v Brekovicah.