^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

Sveta trojica

22.5.2016

Danes je nedelja Svete Trojice. V torek se bomo spomnili Marije, pomočnice kristjanov, v sredo bo godoval sv. Beda Častitljivi, duhovnik in cerkveni učitelj, v četrtek bo praznik Sv. Rešnjega Telesa in Krvi, v petek se bomo spomnili Alojzija Grozdeta, mučenca, naslednja nedelja bo 9. nedelja med letom.

Danes popoldne bodo ob 15.00 šmarnice pri križu na Žirku.

V prihajajočem tednu rednega verouka ne bo, so pa vsi veroukarji lepo povabljeni k molitvi pred kip Fatimska Matere Božje v sredo med 13.00 in 14.00. Organizirana molitev bo ob 13.00.

V sredo bo sveta maša ob 12.00. Na začetku maše bomo sprejeli kip Fatimske Matere Božje. Lepo dobrodošli. Po maši bodo pri kipu najprej poleg ostalih prisotni otroci iz našega vrtca, potem pa, kot rečeno, veroukarji.

V četrtek bo po sveti maši tudi procesija ob prazniku.

Naslednjo nedeljo bo ob 9.00 sveta maša ob zaključku in zahvali za veroučno leto. Po maši bodo veroukarji dobili spričevala, ki naj jih vrnejo v nedeljo, 5.6., v škatlo na obhajilni mizi.

Naslednjo nedeljo bodo šmarnice ob 15.00 pri križu na pokopališču.

Ob izidu zgoščenke Otroško-mladinskega pevskega zbora Vrh Svetih Treh Kraljev mladi pevci vabijo k sveti maši, ki jo bo daroval g. Jože Čuk, pobudnik otroškega cerkvenega petja na Vrhu. Lepo vabljeni v petek, 27. maja, ob 19.00 na Vrh Svetih Treh Kraljev.