27. nedelja med letom

2.10.2016

Danes je 27. nedelja med letom. V ponedeljek bo godoval sv. Frančišek Borgia, redovnik, v torek sv. Frančišek Asiški, redovni ustanovitelj, v sredo Favstina Kovalska, redovnica, v četrtek sv. Bruno, ustanovitelj kartuzijanov, v petek bo rožnovenska Mati Božja, v soboto bo godovala sv. Benedikta, mučenka, naslednja nedelja bo 28. med letom.

Hvala za vaše darove za Zavod sv. Stanislava, ki ste jih danes dali v puščico.

Hvala vsem, ki ste že prispevali za poplačilo računov za obnovljeno fasado na dobračevski cerkvi. Ostali pa ste lepo povabljeni, da še prispevate po svojih močeh.

Danes bo ob 10.00 oziroma po deveti sveti maši otvoritev razstave z naslovom Pa se sliš' o zvonovih na Žirovskem. Lepo povabljeni.

Molitev rožnega venca v cerkvi danes ob 19.00 vodijo člani in članice ŽPS-ja. Povabljeni k molitvi.

V ponedeljek bo ob 19.45 srečanje Misijonske skupine. Ta dan bomo sveto mašo opravili tudi za + Janeza Bekša ob 7. dnevu.

V torek imajo ob 17.00 srečanje 3-6 letni otroci.

V sredo ste lepo povabljeni k molitvi pred Najsvetejšim uro pred sveto mašo, ki jo bomo opravili tudi za + Antona Oblaka ob 30. dnevu ter za + Pavlo Burnik ob 7. dnevu.

V četrtek bomo sveto mašo opravili tudi za + Cecilijo Pagon za namen 7. dneva.

V petek bo prvi petek. Z gospodom Jakobom bova čez dan obhajala bolnike in starejše. Ta dan se bodo ob 19.00 začele tudi vaje CMePZ Anton Jobst. Lepo povabljeni tudi novi pevci.

V soboto bo prva sobota. Sveta maša bo izjemoma na Ledinici ob 8.15, saj bodo k njej prišli tudi naši skavti, ki bodo tako začeli novo skavtsko leto.

Naslednjo nedeljo bo sveta maša ob 9.00 na Dobračevi. Ta dan bo popoldne ob 16.00 v Retečah srečanje odraslih pevskih zborov dekanije Škofja Loka, žal brez udeležbe iz naše župnije.

Naslednjo nedeljo bo molitev rožnega venca vodila Svetopisemska skupina.