^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

1. adventna nedelja

27.11.2016

Danes je 1. adventna nedelja, tudi nedelja Karitas. Hvala za vse, kar ste darovali za ljudi v stiski v škatle v žirovskih trgovinah. V sredo bo godoval sv. Andrej, apostol, v petek bo prvi petek, ko bova z g. Jakobom obhajala bolnike in starejše, v soboto bo prva sobota, ko bo godoval sv. Frančišek Ksaver, duhovnik, naslednja nedelja bo 2. adventna. V adventnem času se lepo pripravimo na praznik Jezusovega rojstva.

Po sveti maši boste dobili Glas sv. Martina. Preberite si njegovo vsebino.

V kiosku si lahko kupite adventne venčke in nekaj drugih stvari.

V ponedeljek bomo sveto mašo opravili tudi za + Marijo Likovič ob 30. dnevu, v sredo tudi za + Hildo Ušeničnik in + Marico Demšar ob 7. dnevu, v petek tudi za + Štefanijo Kokelj ob 7. dnevu, v soboto pa tudi za + Ljudmilo Dolenc ob 7. dnevu.

V sredo ste uro pred sveto mašo lepo povabljeni k molitvi pred Najsvetejšim.

V petek bo ob 18.45 v župnišču srečanje redakcije Glasa sv. Martina.

Tako kot vsako leto, bomo tudi letos organizirali Trikraljevsko akcijo, s katero bomo ljudem oznanili veselo oznanilo o Jezusovem rojstvu, hkrati pa bomo zbirali tudi denar za otroke v misijonih. Vse veroukarje od 4. do 9. razreda, ki bi želeli sodelovati, vabimo na prvo srečanje za akcijo, ki bo v torek, 6. 12. 2016, ob 17.00 v spodnji učilnici v župnišču. Takrat se bomo dogovorili o poteku akcije.

V župnišču lahko naročate svete maše za mesec februar 2017.