^Na vrh

foto1 foto2 foto3 foto4 foto5
foto5

32. nedelja med letom - Zahvalna

6.11.2016

Danes je 32. nedelja med letom-zahvalna. V ponedeljek se bomo spominjali obletnice posvetitve koprske stolnice, v sredo posvetitve lateranske bazilike, v četrtek bo godoval sv. Leon Veliki, papež in cerkveni učitelj, v petek bo godoval sv. Martin, škof, za našo župnijo bo praznik farnega zavetnika, v soboto bo celodnevno češčenje, naslednja nedelja pa bo 33. nedelja med letom, za našo župnijo farno žegnanje.

Ob 9.00: Hvala g. nadškofu Stanetu Zoretu, da je vodil današnje bogoslužje. Po maši lepo vabim zakonske jubilante, da po skupnem slikanju pridete na pogostitev v župnišče.

V ponedeljek bo ob 18.45 v župnišču srečanje redakcije Glasa sv. Martina, ob 19.45 srečanje Misijonske skupine, ob 20.45 pa srečanje Miklavževih pomočnikov.

V torek bo ob 17.00 srečanje 3-6 letnih otrok.

V sredo bomo sveto mašo opravili tudi za + Ano Mlakar ob 30. dnevu, v soboto ob 9.00 tudi za + Marijo Likovič ob 7. dnevu, v soboto ob 17.00 pa tudi za + Danico Mur ob 30. dnevu.

V soboto bodo svete maše ob 7.00, 9.00 in 17.00. Sveto mašo ob 9.00 bo vodil br. Pavel Košir, kapucin. K tej maši so lepo povabljeni tudi vsi veroukarji in njihovi starši. Po maši se bomo z veroukarji zadržali nekaj časa v molitvi pred Najsvetejšim.

Lepo prosim, da se udeležite molitve pred Najsvetejšim čez cel sobotni dan, predvsem lepo vabim, da pridejo k molitvi župnijske skupine. Na seznam na oglasni deski se skupine lahko vpišejo ob določeni uri. Molimo skupaj za župnijo in naš kraj.

Naslednjo nedeljo bomo imeli farno žegnanje. Pri sveti maši ob 9.00 bo z nami rektor ljubljanskega semenišča g. Roman Starc. Ta dan bo tudi darovanje za cerkvene potrebe. Hvala za vsak dar, ki ga boste namenili.

Ob 7.00: Danes po deveti sveti maši bo v galeriji v zvoniku odprtje razstave Cirila Stanonika z naslovom Spomini na otroštvo. Lepo povabljeni.